Fotos Villa Mas Figueres exterior

Casa rural amb piscina privada per a grups a Girona

La casa rural Villa Mas Figueres es troba a dins d’un ampli espai tancat de 7.500 metres quadrats, amb piscina privada de 7 x 13m. L’entorn de la masia és replet de vegetació, amb diversos tipus d’arbres, camps de conreu i un petit estany que conjuntament amb la arquitectura de la construcció, donen a la masia unes característiques rústiques úniques.

Zona de jocs per als més petits sota una petita arbreda, amb tobogan, cavall de molla, tres cabanes de fusta, una sobre un arbre, l’altra elevada del terra i la darrera del tipus índia, gronxadors gegants de fusta i una gran xarxa d’escalada de 6 metres d’altura i 10 metres d’ample, 1660 m².

Villa Mas Figueres exterior


Reservar la casa rural Villa Mas Figueres

La masia Villa Mas Figueres és una casa rural amb caràcter, ideal per a una trobada familiar o una reunió d’amics amb totes les garanties de confort, tranquil·litat i seguretat. Per a obtindre més informació sobre les nostres cases rurals faci ús del nostre formulari de reservació o punt d’informació a qualsevol peu de pàgina, o truqui’ns als números següents: 609129324 – 972168275 – Senyora Àngels Vinyals.