Fotos Villa Mas Estrada interior

Casa rural per a grups de fins a 23 persones a Girona

La casa u de Mas ca l’ Estrada i llur àrea exterior ocupa una extensió de 3000 m². amb una superfície construïda de 275 m². L’allotjament es troba distribuït en dues plantes de la masia més un apartament a prop de l’ àrea de bany, tot completament equipat amb calefacció central.

La capacitat total és per a 23 persones distribuïdes en 7 habitacions.

Villa Mas Estrada interior


Reservar la casa rural Villa Mas Estrada

La masia Villa Mas Estrada és una casa rural amb caràcter, ideal per a una trobada familiar o una reunió d’amics amb totes les garanties de confort, tranquil·litat i seguretat. Per a obtindre més informació sobre les nostres cases rurals faci ús del nostre formulari de reservació o punt d’informació a qualsevol peu de pàgina, o truqui’ns als números següents: 609129324 – 972168275 – Senyora Àngels Vinyals.

És possible visitar la casa rural, previ concert amb la senyora Àngels Vinyals, i té un cost de 15€ que seran retornats si la reservació es duta a terme.

La casa rural Villa Mas Estrada es lloga íntegrament i no per habitacions. Pot ser llogada per sojorns de caps de setmana, entre setmana o setmanes senceres durant tot l’any. Als mesos de Juny, Juliol i Agost la casa rural es lloga per setmanes senceres de Divendres a Divendres.

Per a formalitzar la reserva és necessari fer el pagament del 40% del cost total de la reservació un mes natural abans de la data d’entrada a la casa rural. Hi ha una fiança de 100€ a entregar en efectiu el dia d’entrada a la casa rural, aquest import serà retornat íntegrament el dia de sortida si no hi ha hagut cap desperfecte després de la revisió pertinent.

Els preus inclouen:

  • IVA.
  • Aigua, electricitat i calefacció.
  • Llençols, tovalloles, draps de cuina, productes de neteja per a vaixella, per a rentar a mà i a màquina i paper higiènic.
  • El servei de neteja final.