Fotos Villa La Belladona interior

Gran casa rural per a 32 persones amb 8 habitacions

Masia senyorial típica catalana del segle XIè totalment restaurada situada en un dels paratges més bonics de Sils, Girona – Costa Brava, a 70 quilòmetres de Barcelona, a 15 de les millors platges de la Costa Brava i a 2 minuts del PGA Golf de Catalunya.

La casa rural Villa La Belladona disposa de 8 espaioses habitacions climatitzades, 9 cambres de bany, un wc exterior al costat del porxo – barbacoa amb tv, dos confortables salons, sala de jocs amb billar, futbolí i simulador de conducció PS3 (sota comanda) i una gran menjador amb capacitat per a 32 persones.

Villa La Belladona interior


Reservar casa rural per a grups Villa La Belladona

La masia Villa La Belladona és una casa rural amb caràcter, ideal per a una trobada familiar o una reunió d’amics amb totes les garanties de confort, tranquil·litat i seguretat. Per a obtindre més informació sobre les nostres cases rurals faci ús del nostre formulari de reservació o punt d’informació a qualsevol peu de pàgina, o truqui’ns als números següents: 609129324 – 972168275 – Senyora Àngels Vinyals.

És possible visitar la casa rural, previ concert amb la senyora Àngels Vinyals i té un cost de 15€ que seran retornats si la reservació es duta a terme.

La casa rural Villa Belladona es lloga íntegrament i no per habitacions. Pot ser llogada per sojorns de caps de setmana, entre setmana o setmanes senceres durant tot l’any.

Als mesos de Juny, Juliol i Agost la casa rural es lloga per setmanes senceres de Dissabte a Dissabte.

Per a formalitzar la reserva és necessari fer el pagament del 40% del cost total de la reservació un mes natural abans de la data d’entrada a la casa rural. Hi ha una fiança de 100€ a entregar en efectiu el dia d’entrada a la casa rural, aquest import serà retornat íntegrament el dia de sortida si no hi ha hagut cap desperfecte després de la revisió pertinent.

Els preus inclouen:

  • IVA.
  • Aigua, electricitat i calefacció.
  • Llençols, tovalloles, draps de cuina, productes de neteja per a vaixella, per a rentar a mà i a màquina i paper higiènic.
  • El servei de neteja final.