Fotos Villa La Belladona exterior

Casa rural a la Costa Brava per a grups amb piscina privada

La casa rural Villa La Belladona es troba dins un ample espai tancat de 6.600 metres quadrats, ple de vegetació i amb un petit bosc. L’entorn de la masia és fornit de boscos, amb diversos tipus d’arbres, camps de conreu i un petit estany que conjuntament amb l’arquitectura de la construcció donen a la masia unes característiques rústiques úniques.

Zona de bany, solàrium i porxo cobert, totalment tancada per a la seguretat dels infants, equipada amb mobiliari de jardí i gandules. Piscina privada, situada a la zona de bany tancada, amb unes dimensions de 6 x 11 m. i una profunditat compresa entre 1.00 i 2.10 m. , equipada amb un sistema de desinfecció per electròlisi salina per a un bany sa. Porxo cobert amb unes dimensions de 3 x 8 m. a dins de la zona de bany, al costat de la piscina, amb mobiliari de jardí.

Villa La Belladona exterior


Reservar casa rural per a grups Villa La Belladona

La masia Villa La Belladona és una casa rural amb caràcter, ideal per a una trobada familiar o una reunió d’amics amb totes les garanties de confort, tranquil·litat i seguretat. Per a obtindre més informació sobre les nostres cases rurals faci ús del nostre formulari de reservació o punt d’informació a qualsevol peu de pàgina, o truqui’ns als números següents: 609129324 – 972168275 – Senyora Àngels Vinyals.

És possible visitar la casa rural, previ concert amb la senyora Àngels Vinyals i té un cost de 15€ que seran retornats si la reservació es duta a terme.

La casa rural Villa Belladona es lloga íntegrament i no per habitacions. Pot ser llogada per sojorns de caps de setmana, entre setmana o setmanes senceres durant tot l’any.

Als mesos de Juny, Juliol i Agost la casa rural es lloga per setmanes senceres de Dissabte a Dissabte.

Per a formalitzar la reserva és necessari fer el pagament del 40% del cost total de la reservació un mes natural abans de la data d’entrada a la casa rural. Hi ha una fiança de 100€ a entregar en efectiu el dia d’entrada a la casa rural, aquest import serà retornat íntegrament el dia de sortida si no hi ha hagut cap desperfecte després de la revisió pertinent.

Els preus inclouen:

  • IVA.
  • Aigua, electricitat i calefacció.
  • Llençols, tovalloles, draps de cuina, productes de neteja per a vaixella, per a rentar a mà i a màquina i paper higiènic.
  • El servei de neteja final.