Galeria de fotos Villa La Belladona

Casa rural a prop de Barcelona per a grups

Masia senyorial típica catalana del segle XIè totalment restaurada situada en un dels paratges més bonics de Sils, Girona – Costa Brava, a 70 quilòmetres de Barcelona, a 15 de les millors platges de la Costa Brava i a 2 minuts del PGA Golf de Catalunya.

La casa rural Villa La Belladona es troba dins un ample espai tancat de 6.600 metres quadrats, ple de vegetació i amb un petit bosc. L’entorn de la masia és fornit de boscos, amb diversos tipus d’arbres, camps de conreu i un petit estany que conjuntament amb l’arquitectura de la construcció donen a la masia unes característiques rústiques úniques.

Villa La Belladona galeria de fotos interior

La casa rural Villa La Belladona disposa de 8 espaioses habitacions climatitzades, 9 cambres de bany, un wc exterior al costat del porxo – barbacoa amb tv, dos confortables salons, sala de jocs amb billar, futbolí i simulador de conducció PS3 (sota comanda) i una gran menjador amb capacitat per a 32 persones.

Villa La Belladona galeria de fotos interior

Villa La Belladona galeria de fotos exterior

La casa rural Villa La Belladona es troba dins un ample espai tancat de 6.600 metres quadrats, ple de vegetació. L’entorn de la casa rural és fornit de boscos, amb diversos tipus d’arbres, camps de conreu i un petit estany que conjuntament amb l’arquitectura de la construcció donen a la masia unes característiques rústiques úniques.

Zona de bany, solàrium i porxo cobert, totalment tancada per a la seguretat dels infants, equipada amb mobiliari de jardí i gandules. Piscina privada, situada a la zona de bany tancada, amb unes dimensions de 6 x 11 m. i una profunditat compresa entre 1.00 i 2.10 m. , equipada amb un sistema de desinfecció per electròlisi salina per a un bany sa. Porxo cobert amb unes dimensions de 3 x 8 m. a dins de la zona de bany, al costat de la piscina, amb mobiliari de jardí.

Galeria de fotos exterior Villa La Belladona

Villa La Belladona galeria de fotos del porxo

Gran porxo tancat amb tv i satèl·lit, amb accés directe a la casa rural per la sala de jocs, que disposa de dues llargues taules d’obra i pedra, amb capacitat per a 32 persones, situat al costat de la masia. El porxo disposa de cuina completa amb placa vitroceràmica, forn, microones i zona de rentat amb rentavaixella. A més d’una gran barbacoa.

Villa La Belladona galeria de fotos porxo